POSTBUS

De Praten over Bewustzijn podcast kan niet bestaan zonder input van de luisteraars. Bijna iedere podcast behandelen Patrick & Paul wel vragen van luisteraars, maar ze krijgen natuurlijk ook graag kadootjes šŸ™‚

Het leukste is als dankzij een email of voicemessage de heren zelf aan het lachen gemaakt worden, wat de sfeer voor de rest van de podcast natuurlijk weer positief beĆÆnvloedt, waar ied’reen weer profijt van heeft!

En je kunt nu ook een fysiek iets naar de heren toesturen! Een mooie CD die we moeten laten horen, een boek wat je zelf geschreven hebt of waar je razend enthousiast over bent en wat je verder wil delen. Een film op dvd, een handgeschreven brief, een bos gedroogde bloemen. Verras ons maar:

PK & PS
Postbus 14
3645 ZJ Ā VINKEVEEN

Alvast bedankt!

Een gedachte over “POSTBUS

 1. Hallo Patrick & Paul, ook in Amerika hebben jullie luisteraars….ik luister naar jullie podcast, en alles op de website. Geweldig wat jullie allemaal hebben gedaan en nog steeds doen. Dankzij de film van Paul ben ik met Advaita in aanraking gekomen, en sinds dien is het leven voor mij een heel ander verhaal geworden.
  Ik wilde nog een paar titels van films doorgeven;
  seeking a girlfriend for the end of time uit 2014, laatste 5 minuten puur non dualisme, maakt het voorafgaande verhaal waard om te zien, is tragi komisch.
  Een heel andere film is Comet, een liefdesverhaal hoe zich dat zou kunnen afspelen tegelijkertijd dmv parallel universums, zonder sci fi te worden, en de laatste film is Charlie countryman, niet echt dualistisch, maar anders dan doorsnee film,love or hate it… Deze zijn allemaal te zien op de amerikaanse netflix, weet niet of in nederland dezelfde films beschikbaar zijn.
  Many thanks for all you do, am very grateful! Mia uit Windermere Florida

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s