De verborgen interviews

Door de jaren heen heb ik met veel mensen gesproken. Soms ook met mensen waarmee het leven andere plannen had na het interview. Zo zijn er al zeker 3 mensen waarvan ik het weet (recent) overleden. Bob, Jacomien en recent Jos zijn van ons heengegaan. Gelukkig hebben we nog een mooie herinnering aan hun d.m.v. het gesprek met ze. Als je op hun naam klikt zie je het interview.

Ook zijn er mensen die ineens iets totaal anders gingen doen dan praten over nondualiteit dus vroegen ze me het interview op ‘onvindbaar’ te zetten op youtube en google, zodat een potentiële nieuwe opdrachtgever niet als eerste een gesprek over dit toch ietwat abstracte onderwerp zouden vinden als ze op hun naam gingen googelen.

Omdat het toch leuk is om deze gesprekken eens te bekijken of beluisteren, hieronder een overzicht van de ‘onvindbare’ interviews die ik door de jaren heen deed. Voor de liefhebber! Vaak zijn dit openhartige gesprekken waar ik erg van kan genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s