De Hoofdloze Weg

Een beproefde techniek om tot realisatie van de open ruimte die je bent te komen is bedacht door ene Douglas Harding en heet The Headless Way. Patrick zocht, terwijl de kampioenswedstrijd aan de gang was in Nederland, ene Luc Vermeeren op in Vlaanderen. Hij spreekt al jaren hierover en kan op simpele en doeltreffende wijze uitleggen wat er nou precies bedoeld wordt met De Hoofdloze Weg. Onder het nieuwe interview trouwens nog een korter gesprek (15 minuten) van Richard Lang met Luc:

De oefeningen die Luc beschrijft zijn te vinden op headless.org
Meer van dit soort gesprekken in audio via luchtigleven.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s