RadioCollege #29: Wat kunnen we leren van Mattie en Wietze?

Een stukje van mijn andere blog, radiocollege.nl
Enjoy!
PK

RadioCollege

Nooit eerder was Nederland zó in rep en roer als vandaag, Bevrijdingsdag 2017. Komt het omdat we eindelijk beseffen wat een groot goed vrijheid is, in deze roerige tijden van terrorisme, oorlog in Syrië en Trump mania? Nee. Het komt omdat Mattie (wiens achternaam ik niet weet) en Wietze de Jager ruzie hebben. Over geld. En over bij welk radiostation ze hun ochtendshow moeten doen. Over en weer verwijten. Persoonlijke e-mails in de krant. Reacties op de radio. Het lijken net twee echte mensen, die M & W.

Misschien dat we er daarom ook zo massaal bovenop springen. Eindelijk weer eens wat echtheid. Mattie was natuurlijk al door veel luisteraars (lees mensen) in hun hart gesloten toen hij ze een tijdje terug open en bloot van de hele soap rondom het vaderschap van zijn tweeling mee liet genieten. Eerst te vroeg geboren. Daarna bleek hij niet de vader te zijn. En…

View original post 824 woorden meer

Een gedachte over “RadioCollege #29: Wat kunnen we leren van Mattie en Wietze?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s