Patrick Kicken bij Niets Te Verliezen

De twee jonge tegenhangers van PK & PS (Patrick Kicken en Paul Smit) zijn Thyme & Rick van NietsTeVerliezen. Ze raakten een aantal jaren geleden geïnspireerd na het luisteren van de podcastserie Praten over Bewustzijn van Paul en Patrick om ook een serie te starten over nondualiteit, maar dan mét beeld, via YouTube. Hun website is nietsteverliezen.org en ze spraken inmiddels niet alleen met elkaar, maar ook met andere enthousiastelingen over het onderwerp advaita. Oa Dick Sinnige, Jan Prins, Arold Langeveld en Marcel Stegers zijn met ze in gesprek gegaan. Niet te lang, lekker kort. Zo’n beetje allemaal rond de 10/15 minuten. En ook PK sprak met ze, over het onderwerp ‘onrust’:

De aflevering met Arold Langeveld kijk je hier, de aflevering met Jan Prins kijk je hier, Dick Sinnige hier, het mooie gesprek met Marcel Stegers kijk je hier.

Alle andere video’s van NietsTeVerliezen in een mooi overzichtje op YouTube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s