Erik van Os, interview én strip

Ooit van de naam Erik van Os gehoord? Misschien ken je hem beter onder de naam GNOE. Een populaire strip van zijn hand uit de Panorama, waar ook een facebookpagina van is.

Erik dacht zichzelf, zoals zovelen, een tijd lang in een dip. Heeft gedachten onderzocht en zich eruit bevrijd. Patrick zocht hem op in de woongemeenschap waar hij leeft, net naast Nijmegen. Trof daar een bezielde man in een kamer met een pracht van een uitzicht. Hier kun je het gesprek van bijna een uur terugkijken, waarin Erik openhartig vertelt over zijn worsteling, zijn voorliefde voor het werk van de Sloveense psychiater Martin Kojc en meer:

Na het interview zaten Erik en Patrick nog een beetje na te bomen over dat het toch wel prachtig zou zijn als zulke mooie wijsheid in een strip te vangen was. Twee maanden later heeft Erik ‘m af! Hij is erg mooi geworden, zeker zo voor de feestdagen.

Zie https://verlossingsgevaar.tumblr.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s