Nieuw: Bewust TV

Het houdt niet op, niet vanzelf. Alle initiatieven die zich ontplooien om het jou zo makkelijk mogelijk te maken om mooie gesprekken met heldere mensen tot je te nemen. In deze tijd van databundels is het kijken van YouTube video’s onderweg, zonder WiFi, een dure aangelegenheid! Daar brengen de mensen van Nondualiteit Nederland nu verandering in:

Je kon de audio van de videointerviews al vantevoren downloaden op je telefoon of tablet via de podcastserie Leven Zonder Stress (Nederlands) en Advaita Interviews (Engels).

Nu kun je de Nederlandse interviews ook met beeld erbij kijken of downloaden vantevoren via iTunes bij het nieuwe kanaal Bewust TV. Heel makkelijk te bereiken via bewust.tv

tv

Dit is overigens een Nederlandse variant op het Engels/Amerikaanse kanaal Conscious TV waar ook veel mooie gesprekken te vinden zijn en het Duitse Bewusst TV.

De Engelse interviews zullen voor het einde van het jaar ook beschikbaar zijn in video als download, je kunt ze nu nog steeds kijken via advaita.me en advaita.tv

Maar.. je kunt natuurlijk ook gewoon lekker in de tuin gaan zitten en naar de vogels luisteren. Die vertellen je hetzelfde en misschien nog wel mooier ook!

Een gedachte over “Nieuw: Bewust TV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s