Rob Ek interviews

Een man naar wie ik urenlang kan luisteren zonder dat het me gaat vervelen is Rob Ek. Het luisteren naar zijn stem geeft me meteen een gevoel van rust, van thuiskomen. Check deze twee mooie gesprekken met hem, eentje in het Nederlands en eentje in het Engels. Benieuwd of jij dezelfde ervaring hebt met hoe hij je langzamerhand tijdens het gesprek mee aan de hand neemt naar dat wat je bent. Voor mij voelde het halverwege het Engelse interview alsof ik op een strand in Hawaï lag, met de juiste cocktail, perfecte zonneschijn en het juiste briesje!

Rob heeft ook twee blogs, eentje in het Nederlands en eentje in het Engels.
http://inzichten.blogspot.nl en http://readvaita.blogspot.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s