2 gedachtes over “Geen gedachten.. #effelachen

  1. Door de ontkenning komen we natuurlijk niet van de kleine en grote problemen af die wij uiteindelijk echt zelf samen bedacht hebben. Als we ze lacherig negeren, in plaats van ze te benoemen en te bespreken, leidt dat onherroepelijk tot scheidingen, crises en conflicten – zoals we wereldwijd kunnen zien.

    Like

  2. Gedachten komen gedachten gaan……Net als wolken die voorbij drijven aan een heldere hemel…..Niemand is ooit gedachten loos ofwel?…..Als we in beslag genomen worden door iets wat ons raakt en er een geluksgevoel ervaren wordt zijn we even helemaal los van gedachten…Geluk wordt dus ervaren als we even geen gedachten hebben….

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s