Little Angels

Stil van binnen word je van deze prachtige documentaire over een bijna 100 jarige vrouw die vertelt over hoe ze haar man én 2 jonge kindjes verloor in de Tweede Wereldoorlog, nadat ze gedeporteerd werden naar Auschwitz. Het document maakt vooral veel indruk omdat je beelden ziet van haar jonge versie in de bloei van haar leven, in 1939, vlak voor de oorlog. En beelden van haar omgekomen dochters. En interviews met haarzelf en haar na de oorlog geboren dochter. Bijna teveel wordt het, al die emotie, eerlijkheid en verdrongen verdriet. Neem er de tijd voor en bekijk deze docu nog t/m 20 december via NPO Uitzending Gemist. En na die tijd via deze link

little angels

Zelden kwam het hartverscheurende verdriet van de Joodse medemens zo dichtbij als bij het zien van deze film. Terecht beloond met een Europese prijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s