Een gedachte over “Jan van den Oever – Tijdloos

  1. Als je niet weet wie je bent…hoe kan je dan AANWEZIGHEID zijn waarin alles verschijnt….waar is de SCHEIDINGSLIJN tussen wat aanwezigheid en wat verschijnt…er is geen scheiding ENKEL het VERSCHIJNEN “WAT IS”…aanwezigheid als zijn is terug een fantasie concept van het egodenken om zichzelf als illusive te vervangen…terug een egovalstrik om zichzelf te versterken en het ego van diegenen die het creeeren op te blazen… het is nog simpelert Want er is enkel Leven “Wat Is”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s