Nondualiteit Wandeling in Wilnis

Op zondag 1-11 aanstaande, om 11:11, organiseert de Stichting Nondualiteit een wakkere wandeling & meet-up. Deelname is gratis, we vragen je alleen om je mobiele telefoon thuis te laten of in ieder geval uit te zetten.

We verzamelen zondag 1 november vanaf 11:11 op de carpoolplaats naast de rotonde bij de kruising van de Mijdrechtse Dwarsweg en de N212. Er is daar plaats voor 15 auto’s, dus als je met de auto komt: kom op tijd.

Carpool3-640x360

Naast deze carpoolplaats is ook een bushalte, genaamd Ingenieur Enschedeweg. Deze straatnaam kun je ook het best invoeren in je navigatie als je met de auto komt.

Het programma bestaat uit een wandeling door een stukje natuur, over het oude spoor naar Café De Buurvrouw in Wilnis om eens lekker met elkaar te babbelen onder het genot van een drankje of een hapje (voor eigen rekening).

stapel boeken

Daarna vervolgen we onze weg naar een garagebox een paar straten verder, waar de Stichting Nondualiteit een boekenverkoop houdt van tweedehands advaitaboeken. 10 euro per stuk, of 3 voor 25 euro. Je hoeft je niet verplicht te voelen iets te kopen, je kunt ook pen en papier pakken en even wat titels opschrijven om inspiritatie op te doen wat te lezen. Ook zijn er cd’s en dvd’s te koop van diverse leraren en schrijver Jan Prins zal aanwezig zijn om zijn boek ‘Nu Even Stil’ te signeren.

nuevenstil

Hierna lopen we gezamenlijk terug naar de startplaats. Al met al zijn we zo’n 3 uurtjes bezig, tot ongeveer 15u. Lijkt het je leuk om ook mee te wandelen? Stuur dan even een mailtje met je naam en hoeveel personen je wil komen naar nondualiteit@ziggo.nl

Tip: neem contant geld mee voor een drankje in het café en evt. aanschaf van boeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s