Postbus 14

De Praten over Bewustzijn podcast kan niet bestaan zonder input van de luisteraars. Bijna iedere podcast behandelen Patrick & Paul wel vragen van luisteraars, maar ze krijgen natuurlijk ook graag kadootjes šŸ™‚

Het leukste is als dankzij een email of voicemessage de heren zelf aan het lachen gemaakt worden, wat de sfeer voor de rest van de podcast natuurlijk weer positief beĆÆnvloedt, waar ied’reen weer profijt van heeft!

En je kunt nu ook een fysiek iets naar de heren toesturen! Een mooie CD die we moeten laten horen, een boek wat je zelf geschreven hebt of waar je razend enthousiast over bent en wat je verder wil delen. Een film op dvd, een handgeschreven brief, een bos gedroogde bloemen. Verras ons maar:

PK & PS
Postbus 14
3645 ZJ Ā VINKEVEEN

Alvast bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s