Doorzien

Mooi woord eigenlijk, doorzien. Je kijkt ergens doorheen. Je ontkent het niet, je kijkt niet weg, maar je ziet het voor wat het is. Iets waar je doorheen kunt kijken. En misschien zelfs doorheen kunt prikken, als je moedig genoeg bent.

Doorzie het kaartenhuis genaamd ‘ik’ en je bent vrij. Eigenlijk ben je altijd al vrij, maar is het ophouden met verder kijken dan je ‘ik’ datgene wat je gebonden houdt. En dat maakt het leven onnodig zwaar. Doorzie wat onwaar is. Zie wat waar is. That’s it.

PK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s